Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016

gna-4

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας τίμησε σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαιριανής, Βύρωνος και Υμηττού, ο Διοικητής του Τ-Η, Σμηναγός κ. Ευάγγελος Παπακώστας.

Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο του Νοσοκομείου από τον Αρχιμ. Τχη (ΣΙ) Θεολόγο Σαμαρά και τον Διοικητή του Τ-Η Σμηναγό κ. Ευάγγελο Παπακώστα.

Στην συνέχεια ακολούθησε η επίδοση της τιμητικής πλακέτας στον Σεβασμιώτατο για την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις και το 251 ΓΝΑ από τον  Σμηναγό κ. Ευάγγελο Παπακώστα ο οποίος τόνισε: ''Σήμερα είναι μεγάλη μας τιμή που σας έχουμε κοντά μας.''

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την επίδοση της τιμητικής πλακέτας από τον Σμηναγό κ. Ευάγγελο Παπακώστα και ευχήθηκε ο Θεός να τους ενισχύει για να επιτελούν τα καθήκοντά τους και την αποστολή την οποία τους έχει αναθέσει η πατρίδα μας.

gna-1

gna-2

gna-3

gna-5

Εμφανίσεις: 301255
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: