Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 31/12 00:33

peripoliko3

Από την στήλη της Ορθόδοξης Αλήθειας με τα εκκλησιαστικά παρασκήνια που υπογράφει ο «Μελχισεδέκ»


 

Προσπάθησα αρκετές φορές μέσα στις γιορτές να ελέγξω την εγκυρότητα της πληροφορίας που έφτασε στ' αυτιά μου.

Aπό παντού λάμβανα επιβεβαιώσεις και καμία διάψευση. Τη «χάρη» τη ζήτησαν από το υπουργείο Εσωτερικών και το Δημόσιας Τάξης ένας κληρικός και ένας λαϊκός εξ ονόματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μια χάρη που δεν θα την έλεγες και... συμβολικού χαρακτήρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κληρικός -που δεν έχει και θεσμική αρμοδιότητα να το πράξει- και ο λαϊκός ζήτησαν να τους προμηθεύσουν ένα περιπολικό!

Ενα κανονικό περιπολικό αυτοκίνητο. Ζητήθηκε, λένε, για να εξοπλίσει την αστυνομική συνοδεία του Αρχιεπισκόπου.

Δεν γνωρίζω αν είναι σε γνώση του κ. Ιερωνύμου ή της διοίκησης της Αρχιεπισκοπής το αίτημα που φέρεται ότι έφτασε στα γραφεία των υπουργών.

Ούτε κατανοώ ποια ακριβώς σκοπιμότητα εξυπηρετεί ένα περιπολικό που θα σεργιανίζει έξω από τους ναούς ή από τι κινδυνεύει ο αγαπητός στον κόσμο μακαριότατος, για να χρειάζεται τέτοια ασπίδα.

Το αίτημα φημολογείται ότι δεν προωθείται μόνο εκκλησιαστικώς, μα και πολιτικώς, από έναν στενό συνεργάτη του υπουργού Π. Κουρουμπλή.

Δεν είναι και λίγο να ζητάς περιπολικό τούτες τις δύσκολες ημέρες της κρίσης. Μέχρι και ο Αϊ-Βασίλης σε τέτοια δώρα έχει μια δυσκολία... Αντε και το πήραν το περιπολικό εκεί, στην Εκκλησία.

Δεν έχουν καταλάβει ότι τα καύσιμα πια είναι... φαρμάκι και θα ξεπαραδιαστούν στις βενζίνες;

Εμφανίσεις: 150263
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: