Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/12 00:28

thess-2

ROMFEA.GR | Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη ,παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, φορείς του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών, το ΚΔΑΠμεΑ Συκεών και ο πατήρ Θεολόγος Τσαμπάζης με φοιτητές της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν το 7ο Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που λειτουργεί στην Γ Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ιπποκρατείου.

Οι φορείς του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών προσέφεραν αναλώσιμα σχολικά είδη που συγκέντρωσαν από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Στη συνέχεια οι φοιτηές της Α.Ε.Α.Θ. και το ΚΔΑΠμεΑ Συκεών έψαλαν τα πρώτα κάλαντα και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.

Η προισταμένη του Νηπιαγωγείου ,Ειδική Παιδαγωγός-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Εικαστικός,Λία Καδέρογλου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση ενώ αναφέρθηκε και στο έργο που προσφέρει το Σχολείο μέσα στο Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση και την υποστήριξη των Νοσηλευομένων Παιδιών και των οικογενειών τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά του Νηπιαγωγείου προσέφεραν σε όλους αναμνηστικά δώρα που έφτιαξαν τα ίδια.

*Η φωτογραφία της μικρής Ανίτας δημοσιεύτηκε κατόπιν αδείας των γονέων της.

thess-1

thess-3

thess-4

thess-5

Εμφανίσεις: 301071
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: