Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελο Μπουγιώτη. 30/10 12:24

SUNEDRIO NAUPLIO22

Στην πόλη του Ναυπλίου η Εταιρεία Πελοποννησιακών Σπουδών σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας διοργανώνει το 9ο Διεθνές Συνέδριο Πελοποννησιακών Σπουδών από 30 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2015.Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν σε τρία τμήματα.

Το Α' Τμήμα Αρχαίων Χρόνων θα εργαστεί στην αίθουσα «Τριανόν» (Πλατεία Συντάγματος), το Β' Τμήμα Βυζαντινής – Μεταβυζαντινής περιόδου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου (οδ. 25ης Μαρτίου 2) και το Γ' Τμήμα Νεωτέρων Χρόνων στην αίθουσα του «Βουλευτικού» (Πλατεία Συντάγματος).

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Ηλείας κ. Γερμανού, Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, του Θεοφ. Επισκόπου Θαυμακού κ. Ιακώβου - Καθηγούμενου Ἰ. Μ. Ἀσωμάτων Πετράκη, του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλίνικου, του Αντιπριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιου Χειβιδόπουλου, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Πόπης Καλκούνου και συνέδρων.

SUNEDRIO NAUPLIO9

SUNEDRIO NAUPLIO26

Εμφανίσεις: 300852
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: