Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελο Μπουγιώτη. Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

ROEINO NAU5

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Νέο Ροεινό Ναυπλίου, εις ανάμνηση των εγκαινίων του ναού.

Ήταν 24 Οκτωβρίου 1976 όταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Αργολίδος κυρός Χρυσόστομος ο Β', ημέρα Κυριακή τέλεσε τα εγκαίνια του ναού και κατόπιν την θεία λειτουργία παρουσία πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος.

Φέτος μετά από 39 έτη ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος, βοηθός επίσκοπος της Μητροπόλεως Αργολίδος, ο Ιερέας της ενορίας πατέρας Χρήστος Ιωαννίδης καθώς και άλλοι Ιερείς τέλεσαν την θεία λειτουργία στον ίδιο ναό.

Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κυρίως  από μικρά παιδιά.

Στην θεία λειτουργία παρών ήταν κι ο δήμαρχος Ναυπλίου  Δημήτρης Κωστούρος , ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος κ. Καζάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Καζάς κα. Φέτος έψαλλαν ο  πρωτοψάλτης Νίκος Αμοργιανός, από τον Άγιο Δημήτριο Αμαρουσίου και πρώην αντιδήμαρχος Περαιά κι ο βοηθός του Γ.Χαβιαρλής, λαμπαδάριος του καθεδρικού ναού Αγίου Πέτρου Αργους.  

Στο τέλος της θείας λειτουργίας προσφέρθηκε κέρασμα για όλο το εκκλησίασμα από τις γυναίκες του νέου Ροεινού.

ROEINO NAU9

ROEINO NAU8

Εμφανίσεις: 220741
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: