Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/10 01:00

piter

Πηγή: Romfea.gr


Ναό στην μνήμη των 224 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά με το αεροσκάφος τύπου Boeing A-321 που εκτελούσε δρομολόγιο από το Σαρμ Ελ Σεϊχ προς Αγία Πετρούπολη, αποφάσισαν οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ναός θα ανεγερθεί στην περιοχή Κρασνοσέλσκι, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πολεοδομίας Βλαντιμίρ Γκριγκόριεφ.

''Η απόφαση για ανέγερση Ναού έγινε μετά από προτροπή των συγγενών των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος στο Σινά, και παρά τις οποιεσδήποτε δυσκολίες για ανέυρεση γης όλα εξελίχθηκαν θετικά'' πρόσθεσε ο κ. Γκριγκόριεφ.

Στις 31 Οκτωβρίου θα τεθεί ο θεμέλιος λίθος και θα τελεστεί αγιασμός στο χώρο της ανοικοδόμησης του Ναού, ημέρα όπου πριν από ένα χρόνο συνετρίβη το Boeing A-321.

Τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα σχέδια ο Ναός θα στεγάσει επίσης πνευματικό κέντρο, βιβλιοθήκη, αίθουσα νεότητας και αίθουσα για κοινωνικές υπηρεσίες.

Εμφανίσεις: 301866
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: