Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016

mesogaias-nikolaos-ierarxia

     Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης     


Για την συνάντηση που είχαν με τον Πρωθυπουργό χθες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου μίλησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος κατά τη διάρκεια της 3ης της συνεδρίας της Ιεραρχίας.

"Το συμπέρασμα είναι ότι δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Σε άλλο σημείο ο κ. Νικόλαος σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον Υπουργό Αμύνης κ. Καμμένο οτι δάκρυσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανέφερε πως "δεν χρειάζονται λόγια και δάκρυα αλλά πράξεις".

Επίσης ο Μητροπολίτης Μεσογαίας απευθυνόμενος προς τους Αρχιερείς, υπογράμμισε πως όλα αυτα γίνονται για να έρθει μια πολιτική ισσοροπία από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr στην Ιερά Σύνοδο μεταβιβάστηκε το πρωί μήνυμα της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Γεροβασίλη, η οποία ενημερώνει τα Μέλη της Ιεραρχίας πως εμμένουν στα χθεσινά συμφωνηθέντα.

Εμφανίσεις: 302902
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: