Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

paideiasypourgeidramas

Πηγή: Romfea.gr


Δηλώσεις για το θέμα της πρωινής προσευχής στα σχολεία, αλλά και το μάθημα των θρησκευτικών έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

"Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο θέμα της Παιδείας και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το μάθημα των θρησκευτικών, πρέπει όμως να είμαστε υπεύθυνοι στις τοποθετήσεις μας, και η υπευθυνότητα προυποθέτει την πλήρη ενημέρωση" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δράμας.

Σε άλλο σημείο ο κ. Παύλος ανέφερε: "Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τα νέα σχολικά εγχειρίδια για να δούμε πως ακριβώς το μάθημα των θρησκευτικών, θα εξελιχθεί και θα οργανωθεί μέσα στις σχολικές αίθουσες. Αλλά διερωτώμεθα αυτό θα ισχύσει και στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης;"

Όσον αφορά το θέμα της πρωινής προσευχής ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος κράταει στάση αναμονής, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως "περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα εφαρμοστεί από τους Διευθυντές των Σχολείων."

Εμφανίσεις: 301231
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: