Γράφτηκε από τον/την Εκ του Ναού. 26/04 23:17

thermon-11

Την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χρυσαυγής Λαγκαδά η Ακολουθία του Νυμφίου χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου θερμών κ. Δημητρίου.

Ο Θεοφιλέστατος στην σύντομον προσλαλιά του αφού αναφέρθηκε εκτενώς στα βαρυσήμαντα πνευματικά μηνύματα της Μεγάλης Εβδομάδος ετόνισε ότι είναι αναγκαίο στη ζωή μας να ευχαριστούμε πάντοτε τον κύριο διότι είναι Εκείνος ο οποίος δύναται να παράσχη στον καθένα την δυνατότητα να μεταποιεί την πικρία εις γλυκύτητα την αποτυχία εις επιτυχία την δυστυχία σε ευτυχία.

Καταλήγοντας ο Θεοφιλέστατος παρότρυνε τους πιστούς να προσπαθούν εις την ζωήν των να είναι αρεστοί εις τον Θεόν και όχι εις τους ανθρώπους φέροντας ως παράδειγμα την Κασσιανή η οποία κατακρίθηκε από τους ανθρώπους όμως τελικά ευλογήθηκε από τον Θεόν.

Να αναφερθεί εν κατακλείδι ότι ο προϊστάμενος του Ιερού ΝΑού π. Άνθιμος Γιάννης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Δημήτριο για το ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ώστε να παρευρεθεί χοροστατων στην ακολουθία του Νυμφίου της Μεγάλης Τρίτης καθώς επίσης για τους πνευματικούς λόγους που κατέθεσε εις την αγάπη των πιστών της ενορίας.

thermon-1

thermon-2

thermon-3

thermon-4

thermon-5

thermon-6

thermon-7

thermon-8

thermon-9

thermon-10

thermon-12

thermon-13

thermon-14

thermon-15

thermon-16

thermon-17

thermon-18

thermon-19

thermon-20

thermon-21

Εμφανίσεις: 304094
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: