Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

kilkis8

Κιλκίς | Χρήστος Καναρόπουλος


Σήμερα γιορτάζει η Ορθοδοξία! Σήμερα γιορτάζει η Ελλάδα μας! Με μεγαλοπρέπεια και με πάνδημη τη συμμετοχή των Κιλκισιωτών εορτάστηκε σήμερα η κορυφαία εορτή της Κοιμήσεως και της εις τους ουρανούς μεταστάσεως της ενδόξου Υπερευλογημένης Θεοτόκου, της Μάνας Παναγίας, προστάτιδας του Γένους μας στον περικαλλή πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλεως του Κιλκίς.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από τον εφημέριο Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαο Ταλζιγιέ, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ευστάθιο Κοντοζίδη και τους Ιεροδιακόνους, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Σωμάτων ασφαλείας.

Για το Ιερό Πρόσωπο της Παναγίας, την γέφυρα ενώσεως του ουρανού και της γης, την αγνή και αγιοτέρα μορφή της μίλησε ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος να ευλογεί, να πρεσβεύει στον Υιό και Σωτήρα μας και να σκέπει το γένος και το Έθνος μας προκειμένου να αντέξει τις δυσκολίες και να βγει αλώβητο και νικηφόρο.

kilkis1

kilkis2

kilkis3

kilkis4

kilkis5

kilkis6

kilkis7

kilkis9

kilkis10

kilkis11

kilkis12

kilkis13

kilkis14

kilkis15

kilkis16

kilkis17

kilkis18

Εμφανίσεις: 301196
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: