Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καστορίας. Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

egainia parekklisiou

Το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου, ένα γραφικό εξωκκλήσι του Άργους Ορεστικού, εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, όπου τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου, τα Ιερά Εγκαίνια και η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ στον λόγο του εξήρε το έργο του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού Πρωτ. Λεωνίδα Μπάρδου, που με την μέριμνα του ανακαινίσθηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο, ενώ συνεχάρη ιδιαίτερα συγκινημένος τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, όπου με δική του πρωτοβουλία αναπλάστηκε όλος ο περιβάλλον χώρος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ακολουθιών, διανεμήθηκαν κεράσματα σε όλο τον κόσμο, με πλούσια εδέσματα, όπως παραδοσιακές πίτες και άλλα γλυκίσματα, τα οποία είχαν φροντίσει με πολύ μεράκι οι κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Παρασκευής, Άργους Ορεστικού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 276878
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: