Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/07 15:47

mousiki bradia 2

Ξαναγυρίζοντας στις εποχές που οι γειτονιές της Καλαμαριάς μοσχοβολούσαν γιασεμί και στις αυλές οι γείτονες κάναν τα νυχτέρια, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς την Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 9μμ, στον όμορφο χώρο του Κυβερνείου της Καλαμαριάς (Παλατάκι), παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου της κ. Ιουστίνου διοργάνωσε Μουσική Βραδιά με σκοπό ενισχύσεως του προγράμματος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα ''Κανένα παιδί χωρίς πρωινό στο σχολείο'' εμπλουτίζοντάς το και με την παροχή σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές.

Στην εκδήλωση παρέστησαν χίλια άτομα τα οποία ενίσχυσαν την προσπάθεια αγοράζοντας το εισιτήριο στο οποίο συμπεριλαμβανόταν ποτό και κρεατικά εδέσματα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής.

Μέσα σε αυτή την πανηγυρική ατμόσφαιρα ενισχύθηκε ένας ιερός φιλανθρωπικός σκοπός, η εξασφάλιση μιας βασικής αναπτυξιακής ανάγκης κάθε παιδιού, το πρωινό του.

mousiki bradia 1

mousiki bradia 1

mousiki bradia 1

Εμφανίσεις: 303336
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: