Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χαλκίδος. Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

xeirothesia 5

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό – Ιεροκήρυκα και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, την Ενορία των Αγίων Αναργύρων, με αφορμή την επικείμενη Πανήγυρη, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος θα απουσιάζει στο Άγιον Όρος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και του Εφημερίου της Ενορίας π. Ιωάννου Κορέλη και πολυπληθούς εκκλησιάσματος, με πολλούς νέους και νέες.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς Ενορίτες, ενώ χειροθέτησε στο οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου τον π. Ιωάννη Κορέλη, ο οποίος διακονεί την Ενορία επί μία εικοσαετία, υιός Ιερέως ο ίδιος, είναι έγγαμος με δύο τέκνα, ενώ προσφέρει και τις υπηρεσίες του και στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στο Γραφείο Γάμων, με ιδιαίτερο ζήλο και πολλή αγάπη.

Όλοι οι Ενορίτες αναφώνησαν το «ΑΞΙΟΣ», δίδοντας το σύμψηφό τους στην απόφαση του Σεβασμιωτάτου για την τιμή προς τον Ιερέα τους.

xeirothesia 1

xeirothesia 1

xeirothesia 1

xeirothesia 1

xeirothesia 1

Εμφανίσεις: 215179
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: