Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καλαβρύτων. Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

xeirothesia2

Χθες, εορτή του Αγίου Λεοντίου του εν Αχαΐα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο οποίος βρίσκεται στο Παγοποιείο Αιγίου.

Προ της Απολύσεως ο σεπτός Ποιμενάρχης χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού, π. Νικόλαο Παπαδόγιαννη, επαινώντας τον για τον ζήλο και την αφοσίωσή του στην Αγία Εκκλησία μας.

Ο Σεβασμιώτατος αποφάσισε να τιμήσει τον π. Νικόλαο για την εργατικότητα, την υπακοή, τον σεβασμό, την προθυμία και γενικώς την πολύπλευρη, πολυετή και αθόρυβη προσφορά του τόσο προς την Ενορία του, την οποία διακονεί με αφοσίωση και επιμέλεια εισπράττοντας την αγάπη των ενοριτών προς το πρόσωπό του, όσο και στην τοπική μας Εκκλησία, διακονώντας αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος Διεκπεραιώσεως Αλληλογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Του ευχήθηκε δε να τον χαριτώνει και να τον ενδυναμώνει ο Άγιος Λεόντιος, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει υγεία στον ίδιο και στην ευλογημένη οικογένειά του, συνεχίζοντας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ευλαβούς ιερέως. 

Εμφανίσεις: 249715
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: