Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χαλκίδος. Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

epax 1

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων των νέων Γραφείων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδος (Ε.Π.Α.Χ.), τα οποία στεγάζονται στην οδό Καραμουρτζούνη 1 (2ος Όροφος), στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων Χαλκίδας, απέναντι ακριβώς από το Γραφείο των Επιμελητών Ανηλίκων Χαλκίδος.

Στον Αγιασμό συμμετείχαν οι Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας και Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, μέλος του Δ.Σ. (εκπρόσωποι της Ι. Μητροπόλεως στην διοίκηση της Ε.Π.Α.Χ.), ο Ιερεύς Ιωάννης Φαφούτης και οι Διάκονοι Νικόλαος και Ευγένιος, ενώ παρέστησαν η Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου, Εφέτης, η προηγούμενη πρόεδρος κ. Νικάνδρου, τα μέλη του Δ.Σ., εθελοντές και φίλοι της Ε.Π.Α.Χ., ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Ακριώτης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γκίκας, ο τ. Πρόεδρος κ. Γκάνης, ο Πρόδρος του Νοσοκομείου κ. Τζαφέρος και, φυσικά, οι ακάματοι εργάτες της Εταιρείας, Επιμελητές Ανηλίκων κ. Χρύσα Αθανασίου και κ. Γιώργος Καρβελάς.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το Δ.Σ. και δήλωσε, γι' ακόμη μια φορά, την στήριξη της Ι. Μητροπόλεως στο έργο της Εταιρείας, ενώ προσέφερε και μία Ι. Εικόνα, για να τοποθετηθεί στα νέα Γραφεία.

Η κ. Παπαδημητροπούλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την έμπρακτη στήριξη της Ι. Μητροπόλεως, η οποία κατέβαλε το ενοίκιο των νέων Γραφείων, τα οποία εξοπλίσθηκαν από την προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδος.

Τα Εγκαίνια περιελάμβαναν, ακόμη, κεράσματα, μουσικά σχήματα και Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, τα οποία αγκαλιάστηκαν από πολλούς Χαλκιδέους.

epax 2

epax 2

epax 2

Εμφανίσεις: 291530
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: