Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σιδηροκάστρου. 08/12 16:25

ieratiki sidirokastrou 5

Σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποντισμένου πραγματοποιήθηκε Σύναξη όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

Το πρωί προηγήθηκε Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Μακαρίου και στο τέλος αυτής απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Πρεσβύτερο π. Βασίλειο Χλιάρα που διακονεί το Ιερό Θυσιαστήριο 20 περίπου έτη.

Ακολούθησε δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού και εν συνεχεία επέστρεψαν όλοι στον Ναό όπου ο Σεβασμιώτατος έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για τις ημέρες των εορτών που πλησιάσουν.

Ομιλητή όρισε ο Σεβασμιώτατος στο θέμα αυτό, της προετοιμασίας του Ιερέως κατά τις μέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου στον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξιο Καρυπίδη της ενορίας του Βαλτερού, ο οποίος ανέλυσε τη σημασία των εορτών και την κατάλληλη προετοιμασία τόσο των πιστών όσο και του Ναού κατά τις ημέρες αυτές.

Συζητήθηκαν άλλα διοικητικά θέματα και έκλεισε η Σύναξη με τις ευλογίες και ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου κ Μακαρίου.

ieratiki sidirokastrou 1

ieratiki sidirokastrou 1

ieratiki sidirokastrou 1

ieratiki sidirokastrou 1

ieratiki sidirokastrou 1

Εμφανίσεις: 302049
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: