Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

kilkis 6

Με ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε φέτος στην πόλη του Κιλκίς και στον ομώνυμο Ιερό Ναό η μνήμη του μεγάλου πατρός της Εκκλησίας Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με την συμμετοχή ιερέων και διακόνων που υπηρετούν στην πόλη του Κιλκίς. 

Με ιδιαίτερη προσοχή πλήθος κόσμου συμμετείχε εις την Θεία Λειτουργία όπου παρακολούθησαν με κατάνυξη και ευλάβεια το θείο κήρυγμα του Μητροπολίτου ο οποίος αναφέρθει εν συντομία εις τα τρία μεγάλα χαρίσματα του Αγίου τα οποία έλαβε χάριτι θεού δια τον Αγώνα και την Αγιότητά του.

Λαμπρό παράδειγμα ο Άγιος και φωτεινή φυσιογνωμία δι’ όλους ημάς δια τον αγγελικόν του βίο, την ακράδαντη πίστην του εις τον Χριστό και το ελεήμων φρόνημά του, το οποίο εξεφράστει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του και καθ’ όλην την ποιμαντορία του εις τα Μύραν της Λυκίας και της γύρω περιοχής.

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

kilkis 1

Εμφανίσεις: 300128
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: