Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Διδυμοτείχου. Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

apostoli 2

Συνεχίσθηκε από το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τα σουπερμάρκετ «Μασούτης» η διανομή τροφίμων σε ακριτικές περιοχές του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 του μηνός Νοεμβρίου ε.ε., κλιμάκιο της «Αποστολής» βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, για τον παραπάνω σκοπό, διανέμοντας δέματα τροφίμων σε 200 περίπου άπορες και εμπερίστατες οικογένειες.

Παρών στην διανομή ήταν ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, ο οποίος  αφού ευχαρίστησε ευγνωμόνως για πολλοστή φορά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα για το αμέριστο ενδιαφέρον και την ανύστακτη συμπαράσταση, που επιδεικνύουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στον ακριτικό λαό του Έβρου, προσέθεσε ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την δυστυχία, που βασανίζει τον τόπο μας. «αδελφός υπό αδελφού βοηθούμενος ως πόλις οχυρά» (Παροιμιών 18, 12-22).

apostoli 1

apostoli 1

apostoli 1

apostoli 1

apostoli 1

Εμφανίσεις: 203543
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: