Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λαρίσης. Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

eisodion larisa 1

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε την παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας μας όπως σκιαγραφείται στην παρούσα μεγάλη εορτή και στις πολλές προτυπώσεις της, ως ιερουργού και Βασιλίσσης, ενώ επεσήμανε ότι προαναγγέλει αυτή η εορτή τον δικό μας αγιασμό και την δική μας σωτηρία.

Στο τέλος με την παράκληση του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτου π. Ανθίμου Ρατς, του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Στεφάνου Γιάνναρου και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου, ετίμησε ιεροχρεωστικώς την ερίτιμον κ. Φανήν Πατσιούρα, μεγάλη Ευεργέτιδα του Ιερού Ναού, για την μεγάλη προσφορά της και την ευχαρίστησε δια θερμών λόγων για την αγιογράφησιν του περικαλλούς τρούλου του Ιερού Ναού.

eisodion larisa 2

eisodion larisa 2

eisodion larisa 2

eisodion larisa 2

Εμφανίσεις: 297798
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: