Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μάνης. Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

sinaxi mani

Την πρώτη Γενική Ιερατική Σύναξη με τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, κάλεσαι σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος.

Σε κλίμα φανερά φορτισμένο από την αιφνίδια κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτου Μάνης κυρού Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ευστάθιος τέλεσαι αρχικά τρισάγιο εις μνήμην του Μακαριστού Ιεράρχου, ενώ στη συνέχεια στην ομιλία του προς τους ιερείς τόνισε πως η πρώτη αυτή σύναξη πραγματοποιήθηκε για την μεταξύ τους γνωριμία.

Από πλευράς ιερού κλήρου αντιφώνισε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Συμεών Λαμπρινάκος.

Ο Σεβασμιώτατος θα βρίσκεται στο Επιστοκπείο Μάνης, στο Γύθειο και θα δέχεται ιερείς και πιστούς κάθε Παρασκευή και τις ώρες 08:30 - 12:30.

Εμφανίσεις: 286970
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: