Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017

esperinos arxaggelon 37

Νέα Ιωνία | Αιμίλιος Πολυγένης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος αύριο άγει τα ονομαστήριά του, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκατοντάδες πιστοί συρρέουν στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν το μοναδικό κειμίλιο της Ορθοδοξίας που φυλάσσεται στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων, μέχρι στις 13 Νοεμβρίου όπου και θα αποχωρήσει για την Λάρισα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ:

Εμφανίσεις: 300165
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: