Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

agrypnia nea ionia 53

Νέα Ιωνία | Αιμίλιος Πολυγένης


Με άρωμα Αγίου Όρους τελείται αυτή την ώρα Ιερά Αγρυπνία παρουσία της Αγίας Ζώνης στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία.

Ιερουργός στην Αγρυπνία είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Αρχιμ. Επιφάνιο Αρβανίτη και πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Να αναφερθεί ότι στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Να σημειωθεί ότι με αυξημένο ρυθμό συνεχίζεται το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στον περικαλλή Ιερό Ναό.

Τέλος μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη, καθώς χιλιάδες ευλαβείς προσκυνητές είχαν την ευλογία να την προσκυνήσουν τις προηγούμενες ημέρες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 301301
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: