Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Διδυμοτείχου. Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

astynomia 12

Η μνήμη του προστάτου και εφόρου της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου εορτάσθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ορεστιάδα, όπου η έδρα της Αστυνομικής Διευθύνσεως, και στο Διδυμότειχο, όπου λειτουργεί Τμήμα της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων.

Συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, παρουσία του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και Βουλευτού Έβρου Αναστασίου Δημοσχάκη, του Δημάρχου Ορεστιάδος Βασιλείου Μαυρίδη, του Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, του Διοικητού της XVI Μεραρχίας Στρατηγού Δημητρίου Μπονώρα και του Αστυνομικού Διευθυντού Ορεστιάδος Πασχάλη Συριτούδη τελέσθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια οι επίσημοι και τα στελέχη της Αστυνομικής Διευθύνσεως, που παρίσταντο, προσκύνησαν απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου.

Το μεσημέρι, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Κωνσταντίνου Βλάχου, ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας, επί τη μνήμη του προστάτου της ΕΛ.ΑΣ., την οποία παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές της Σχολής, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε τα δέοντα, διένειμε την Καινή Διαθήκη σε νεοελληνική μετάφραση.

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

astynomia 1

Εμφανίσεις: 300802
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: