Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

prokopio 7

Μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου, ακολούθησε η επίσημη τελετή έναρξης Εσπερινών Αγιογραφικών Συνάξεων, καθώς και των πολύπλευρων και πολυσχιδών εκκλησιαστικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως για τη νέα εκκλησιαστική περίοδο.

Η τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, π. Ιουστίνο, στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο.

Στην εν λόγω πανηγυρική σύναξη μίλησε ο διαπρύσιος Ιεροκήρυκας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Δανιήλ Αεράκης με θέμα: «Οι δικοί μας και οι άλλοι», αγγίζοντας τις καρδιές όλων με το μοναδικό, γλαφυρό, αγιοπατερικό του λόγο. 

Στο τέλος της τελετής, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, π. Ιουστίνος, απηύθυνε πατρικούς λόγους, ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας όλους τους συμμετέχοντες, αποκαλώντας τους πολύτιμους συνεργάτες.

Στη συνέχεια, απένειμε τα διοριστήρια στους Κατηχητές, Κατηχήτριες και τους υπευθύνους μελέτης Αγίας Γραφής για τη νέα κατηχητική χρονιά που εργάζονται ως καλοί γεωργοί και σπορείς στον αμπελώνα της θεοσώστου Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

prokopio 1

Εμφανίσεις: 266967
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: