Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας. Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017

omiliaippokrateio001

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στα πλαίσια έναρξης του Προγράμματος των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως παρουσίασε την εναρκτήρια ομιλία με θέμα: «Η ιατρική ηθική και δεοντολογία από θεολογική άποψη».

Χαιρετισμό απέδωσαν η Διοικήτρια του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου κ. Αναστασία Μπαλασοπούλου, ο Καθηγητής Χειρουργικής και Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Ζωγράφος καθώς και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Μυλωνάς.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσίας τους ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, Διευθυντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, Καθηγητές Πανεπιστημίου καθώς και πολλοί φοιτητές.

omiliaippokrateio003

omiliaippokrateio003

omiliaippokrateio003

Εμφανίσεις: 301137
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: