Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας. Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017

methero 8

Με λαμπρότητα τελέσθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα ο Μεθέορτος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυπριανού και της Αγίας παρθενομάρτυρος Ιουστίνης στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αναστασιαδείου Ιδρύματος στο Ηράκλειο Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Κυπριανού στους δρόμους του Ν. Ηρακλείου με τη συνοδεία Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, Τοπικών Αρχόντων καθώς και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας της πομπής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρισταμένους Κληρικούς και λαϊκούς που συμμετείχαν στις ιερές ακολουθίες προς τιμήν του Αγίου Κυπριανού, ευχόμενος η χάρις και η ευλογία του Τριαδικού Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού να σκεπάζει όλους, την κοινωνία, το έθνος και την Εκκλησία μας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

methero 1

Εμφανίσεις: 301395
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: