Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

mixaniona 12

Νέα Μηχανιώνα | Χρήστος Καναρόπουλος


Ξεκίνησε πριν από λίγο ο Μέγας Πολύαρχιερατικός Εσπερινός επί τη αποδόσει της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν. Μηχανιώνα Θερμαϊκού της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Ήδη εκατοντάδες πιστοί έχουν σχηματίσει ουρά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να προσκηνύσουν την Ιερά και θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα από την Τροχαία Θεσσαλονίκης για την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Του Πολυαρχερατικού Εσπερινού χοροστατεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Ιασίου κ. Θεοφάνους, Ιόππης και Αριμαθαίας κ. Δαμασκηνού, Γουινέας κ. Γεωργίου, Ειρηνουπόλεως κ. Δημητρίου, Λαγκαδά κ. Ιωάννου, των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος και Θερμών κ. Δημητρίου καθώς και του Επιχώριου Επισκόπου, Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Ανάμεσα στους άλλους στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρίστανται ο πρώην Υπουργός κ. Παπαθεμελής, ο Βουλευτής κ. Μάρθας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας κ. Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Θερμαικού κ. Μαυρομάτης.

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

mixaniona 1

Εμφανίσεις: 300874
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: