Γράφτηκε από τον/την . Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

kasadreias 7

Το Σάββατο, 19 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος επισκέφθηκε τους κατασκηνωτές της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Παιδείας στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνος, ο υπεύθυνος των κατασκηνώσεων, Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης, ο υπεύθυνος διαχείρισης, π. Κυριακός Μπουζίνης, ο αρχηγός της κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου κ. Κωσταντίνος Μουταφίδης, τα στελέχη και οι κατασκηνωτές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας με πατρικό λόγο γεμάτο στοργή και αγάπη απηύθυνε πολύτιμες πατρικές νουθεσίες προς τους κατασκηνωτές ερμηνεύοντας την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής.

Επιπρόσθετα, εκδήλωσε τη μεγάλη του χαρά προσφέροντας ως ευλογία σε όλα τα παιδιά από μία εικόνα του Οσίου Παϊσίου και δροσερά παγωτά.

Οι κατασκηνωτές ανταποκρινόμενοι στην τιμητική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου παρουσίασαν κατασκηνωτικούς ύμνους και τραγούδια με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς που διαμένει και ο ίδιος αυτές τις μέρες με τους κατασκηνωτές ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας για την παρουσία του, για την παροχή αδείας για την τέλεση ιερών ακολουθιών στο χώρο της κατασκήνωσης, τονίζοντας επίσης και τον ιδιαίτερο πνευματικό δεσμό που συνδέει τις δύο μητροπόλεις.

kasadreias 1

kasadreias 1

kasadreias 1

kasadreias 1

kasadreias 1

kasadreias 1

kasadreias 1

Εμφανίσεις: 300117
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: