Γράφτηκε από τον/την . Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

kalamaria 13

Μοναδικές στιγμές κατασκηνωτικής χαράς και ευλογίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι κατασκηνωτές και τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς λόγω της πολύτιμης και ιδιαίτερης συμμετοχής του Μητροπολίτου, π. Ιουστίνου, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα κατά το διάστημα φιλοξενίας αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και παραχωρούνται από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Σεβασμιώτατος με πολλή πατρική στοργή και αγάπη για λίγες μέρες έζησε μαζί με τους κατασκηνωτές, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους, απάντησε στις πολλές ερωτήσεις τους, καθοδήγησε ποιμαντικά, τραγούδησε, γέλασε μαζί τους μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ευφροσύνης.

Παράλληλα, στον ίδιο φιλοξενήθηκαν ολόθερμα και κατασκηνωτές από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης με επικεφαλής τον υπεύθυνο νεότητας π. Θεωνά Αθανασιάδη.

Η κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου ολοκληρώθηκε με την τέλεση βραδινής Θείας Λειτουργίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, π. Ιουστίνο, στο χώρο της κατασκήνωσης.

Το πνευματικό αυτό πανηγύρι έκλεισε με παραδοσιακό ελληνικό γεύμα όπου τα παιδιά παρουσίασαν στον Σεβασμιώτατο τους ύμνους και τις κραυγές των ομάδων τους, παραδοσιακά τραγούδια, χορούς και θεατρικά δρώμενα.

Τέλος,ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους κατασκηνωτές, τους ομαδάρχες και τα στελέχη, τους εθελοντές, τους γονείς των κατασκηνωτών, τον γενικό υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη και τους διαχειριστές π. Κυριακό Μπουζίνη και π. Αριστοτέλη Κωστόπουλο για τη συμβολή τους στην επιτυχή λειτουργία των κατασκηνώσεων.

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

kalamaria 1

Εμφανίσεις: 301056
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: