Γράφτηκε από τον/την . Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

nikaia pasxa 1

Την ημέρα του Αγίου Πάσχα, μέσα στη χαρούμενη ατμόσφαιρα της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος δεν ξέχασε τους μοναχικούς ανθρώπους, δεν παρέλειψε κατ’ αυτή τη μεγάλη ημέρα της χριστιανοσύνης να δώσει το μήνυμα της Αναστάσεως που είναι η αγάπη και η χαρά, προς τους γέροντες και τις γερόντισσες του Ιδρύματος «ΣΤΟΡΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ» Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου.

Προσέφερε σε όλους τους τροφίμους τα δώρα της αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας, αντάλλαξε ευχές δίδοντάς τους κουράγιο και αισιοδοξία, και τσούγκρισε με όλους το καθιερωμένο κόκκινο αυγό.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστού Περάματος όπου τέλεσε με τους πατέρες της Μονής την Αναστάσιμη Εναρκτήριο Ακολουθία, ανέπεμψε Δέηση υπέρ του ιερού κλήρου και του λαού της Μητροπόλεως Νικαίας, καλωσόρισε και ευχήθηκε στους πολυάριθμους προσκυνητές, και στη συνέχεια ευλόγησε τη Μοναστηριακή Τράπεζα δίδοντας στους μοναχούς συμβουλές και παραινέσεις για την πνευματική τους ζωή.

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

nikaia pasxa 2

Εμφανίσεις: 300309
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: