Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας. Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

anasta ionia 3

Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου 2017 η Ακολουθία του Εσπερινού και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, εντός του Ιερού Κουβουκλίου του Επιταφίου σύμφωνα με το έθος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, πλαισιωμένος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως έψαλε το «Ανάστα ο Θεός…», προκαλώντας την χαρά και τον αναστάσιμο ενθουσιασμό του πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Στον Θείο Λόγο του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο γεγονός της κοσμοσωτήριας και ένδοξης Ανάστασης του Χριστού, η οποία αποτελεί το κέντρο και το αποκορύφωμα της ζωής και της πίστεώς μας, προτρέποντας όλους να μιμηθούν το φωτεινό παράδειγμα ελευθερίας και μετανοίας του αγίου Ληστή του Γολγοθά και της δίψας του για σωτηρία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

anasta ionia 1

Εμφανίσεις: 301761
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: