Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 09 Απριλίου 2017

proti mesologgi 1

Μεσολόγγι | Τηλέμαχος Παππάς


Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 8 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, συμπροσευχομένου του οικείου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Μετά το πέρας του εσπερινού με πομπή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος έγινε μετάβαση στον Κήπο των Ηρώων.

Εκεί ακολούθησε δέηση και κατάθεση στεφάνων από την ελληνική κυβέρνηση, την Βουλή των Ελλήνων, πρεσβείας των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Καραπάνο και τους τοπικούς φορείς.

Να αναφερθεί ότι στις εκδηλώσεις παρέστη η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Στην συνέχεια ακολούθησε αναπαράσταση της ανατίναξης του Δημογέροντα Χρήστου Καψάλη.

Τέλος να σημειωθεί ότι στον αυριανό εορτασμό θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος μετά την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο των Ηρώων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 301780
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: