Γράφτηκε από τον/την . Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017

sidirokastro theia 3

Μπορεί όλα τα παιδιά να είναι καλά και φρόνιμα, όμως τα παιδιά του Σιδηροκάστρου είναι υποδειγματικά σε όλα.

Τα δύο σχολεία Γυμνάσιο και Λύκειο των Κάτω Ποροΐων Εκκλησιάστηκαν με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης της Κωμοπόλεως μαζί με τους Διευθυντές και τους Καθηγητές τους.

Έψαλε ο Διευθυντής του ενός σχολείου και επόπτευε ο δεύτερος που είναι και Εκκλησιαστικός επίτροπος.

Η αλήθεια είναι πως ουδείς μαθητής ήτο εκτός Εκκλησίας περιφερόμενος και ουδείς μαθητής εθορύβησε κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Αυτό το σημείωσε και ο Σεβασμιώτατος και επαίνεσε όλους για το γεγονός και κυρίως την ευσυνειδησία των Καθηγητών που Εκκλησιάστηκαν όλοι.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Ιερός Ναός με τον άξιο εφημέριό του, παρέθεσε πρόγευμα σε όλους και οι Ιερείς, ο Μητροπολίτης και η Εκκλησιαστικοί Επίτροποι είχαν μία θαυμάσια επικοινωνία αγάπης και άψογης συνεργασίας.

Διερωτώμεθα άραγε ποιοί είναι αυτοί που προσπαθούν να χαλάσουν να "διαφθείρουν" σχέσεις και συνειδήσεις και την γενικότερη καλή και υποδειγματική συμπεριφορά των παιδιών μας, της νεολαίας μας, των Καθηγητών μας.

Ζει Κύριος ο Θεός που μας χαρίζει διά των ανθρώπων του, τέτοιες συγκινήσεις.

sidirokastro theia 5

sidirokastro theia 1

sidirokastro theia 1

sidirokastro theia 1

sidirokastro theia 1

sidirokastro theia 1

Εμφανίσεις: 301395
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: