Γράφτηκε από τον/την . Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017

sidirokastrou 7

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει κάθε χρόνο εδώ και μία δεκαεξαετία λειτουργεί ανελλιπώς σε όλες τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως και τελεί ολες τις Προηγιασμένες Θείες Λειτουργιες.

Κάθε Τετάρτη βράδυ επισκέπτεται μία από τις ενορίες της Μητροπόλεως και τελεί βραδυνή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και κάθε Παρασκευή πρωί, τις μεγάλες ωμοπόλεις οπου υπάρχουν Δημοτικά, Γυμνάσια ή και Λύκεια και λειτουργεί χάριν των κατοίκων και των μαθητών των σχολείων.

Έτσι και εφέτος ετέλεσε όλες τις Θείες Λειτουργίες και επισκέφθηκε ισάριθμες ενορίες.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου επισκέφτηκε τη μικρή ενορία του Καλοχωρίου προς τα σύνορα με το Κιλκίς και ελειτούργησε χάριν των κατοίκων της ενορίας αυτής όπου εκκλησιάστηκαν όλοι οι κάτοικοι και στη συνέχεια παρετέθη σε όλους πλούσια τράπεζα.

Οι κάτοικοι εξεδήλωσαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψη του Ποιμενάρχου τους με πολύ εγκαρδιότητα.

Την Πέμπτη το πρωί 6 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος ελειτούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου χάριν των μαθητών και των καθηγητών του ΕΠΑΛ της πόλεως προς τους οποίους και ομίλησε επίκαιρα σε κλίμα ηρεμίας και κατάνυξης αλλά και προσοχής εκ μέρους των μαθητών.

sidirokastrou 1

sidirokastrou 1

sidirokastrou 1

sidirokastrou 1

sidirokastrou 1

sidirokastrou 1

Εμφανίσεις: 300661
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: