Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

eordaias 4

Για την Romfea.gr, Νίκος Κωνσταντινίδης


Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλώρινας ολοκληρώθηκαν οι κατανυκτικοί εσπερινοί της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, σήμερα Ε’ Κυριακή των Νηστειών 2 Απριλίου.

Στην Ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, παρουσία πλήθους πιστών και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Με παρότρυνση του οικείου Ποιμενάρχη τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας, Αρχ. Αυγουστίνος Αυξωνίδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Μετάνοια : Εμπόδια – Υπέρβαση σύμφωνα με την Ορθόδοξη Θεολογία».

Με αφορμή το κήρυγμα και ευχαριστώντας τον π. Αυγουστίνο, ο κ. Θεόκλητος προσέθεσε πως είναι μεγάλο δώρο για τον πιστό η έννοια της μετάνοιας, ενώ παρότρυνε τους πιστούς να τακτοποιήσουν στο πετραχήλι του πνευματικού, κάθε «εκκρεμότητα» που έχουν, ώστε να είναι έτοιμοι για την Ανάσταση του Κυρίου που προσμένουμε σε λίγες μέρες.

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

eordaias 1

Εμφανίσεις: 300970
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]fea.gr
FOLLOW ROMFEA: