Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σιδηροκάστρου. Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017

sidirokastrou-peristeri-4

Την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Περιστερίου, κατόπιν της σχετικής ευλογίας και με αδελφική αγάπη από τον οικείο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Ναού Ιεροκήρυκας π. Γεράσιμος Καραμολέγκος με Ιερείς του Ναού.

Στην θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος κληρικοί της Μητροπόλεως Περιστερίου καθώς και της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος αναφέρθηκε στο νόημα της περιόδου αυτής, της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην νηστεία και στον τελικό προορισμό που είναι η Ανάστασις Του Κυρίου και η Ανάσταση όλων μας.

Τέλος ο π. Γεράσιμος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο για την αποδοχή της προσκλήσεως και την τόσο όμορφη και κατανυκτική θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων ευχόμενος τα μέγιστα στην Ιερά αποστολή του και στο έργο του στην ακριτική Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

sidirokastrou-peristeri-5

Εμφανίσεις: 301070
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: