Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

sidirokastrou pagalos

Κείμενο: Romfea.gr


Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος προς τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, για τις αγενείς και άστοχες δηλώσεις του για την περιοχή και τους κατοίκους της Ηράκλειας Σερρών, με αφορμή το περιστατικό χειροδικίας που συνέβη προ ημερών στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείας.

''Περισταικά ως αυτό μπορούν να συμβούν οπουδήποτε'', σημειώνει ο κ. Μακάριος και προσθέτει: ''Έγινα προσωπικώς μάρτυς αναλόγου περιστατικού στην Αθήνα με τους αριστοκράτες!!! ως σεις νομίζετε κατοίκους της να χειροδικούν εντός λεωφορείου''.

''Οι κάτοικοι μας είναι αγανακτισμένοι με όσα δηλώσατε έχουν πολύ θυμό στις ψυχές τους για την υποτίμηση που εισέπραξαν από ένα πολιτικό στέλεχος και μάλιστα με σπουδαίες θέσεις στην καριέρα του και για την αγενή συμπεριφορά σας'' αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε απαξιωτικά για την περιοχή και τους κατοίκους της Ηράκλειας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: ''Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας. Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με 10 σπίτια και, επιπλέον, οι κάτοικοι είναι κάτι που τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο.''

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Σεβασμιωτάτου:

epistoli1

epistoli1

epistoli1

Εμφανίσεις: 302384
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: