Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

ehtro 7

Στην Καθέδρα της, στην Ιερά Μονή Δημιόβης, στον Ταΰγετο, επέστρεψε σήμερα και πάλι η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Δημιοβίτισσας, μετά από δεκαήμερο προσκύνημα στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκεριμένα στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, στη συνοικία των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα.

Την Τετάρτη το βράδυ τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών, ενώ τους ύμνους απέδωσαν με κατανυκτικότατο τρόπο μαθητές της Χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, υπό τη διεύθυνση του Διευθυντού κ. Κων. Σιάχου. 

Το πρωί της Πέμπτης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και η Ιερά Παράκλησις της Θεοτόκου και ξεκίνησε η λιτανευτική πομπή, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου και με τη συμμετοχή πλειάδος ιερέων, η οποία αναμένεται να φτάσει αργά το απόγευμα της Πέμπτης στη Μονή της Δημιόβης, μετά από πολύωρη πεζοπορία.

ehtro 1

ehtro 1

ehtro 1

ehtro 1

ehtro 1

ehtro 1

Εμφανίσεις: 240393
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: