Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ilion 12

Φωτορεπορτάζ | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Παρουσία όλων των γονέων των παιδιών της νεότητας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Ιλίου ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Μαϊου 2018 μεσημέρι, η φετινή χρονιά των κατηχητικών.

Συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού διοργανώθηκε εκδήλωση σε τρείς διαφορετικές θεματικές ενότητες ανάλογα την ηλικία των παιδιών και παρουσιάστηκαν αφηγήσεις, ποιήματα και τραγούδια.

Τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού παρουσίασαν την θεματική ενότητα καλοκαιρινές αναμνήσεις, μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου ανέλαβαν την Θεματική ενότητα της Καινής Διαθήκης και τα παιδιά του Γυμνασίου Λυκείου την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Την εκδήλωση προλόγισε και έκλεισε ο Προϊστάμενος του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λαζαρίδης όπου στο τέλος αυτής διένειμε σε όλες τις μητέρες που παρευρίσκονταν στο πνευματικό κέντρο από ένα τριαντάφυλλο λόγω της σημερινής Εορτής της Μητέρας και σε όλα τα παιδιά από ένα δώρο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κατόπιν προτροπής του π. Διονυσίου θα παραμείνει ανοιχτή η αίθουσα με τα παιχνίδια για μικρούς και μεγαλύτερους μέχρι και το καλοκαίρι.

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

ilion 1

Εμφανίσεις: 301201
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: