Γράφτηκε από τον/την Εκ του Ναού. Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

aimodosia 1

Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα και τη χαρά που βιώνουμε όλοι μας, η τοπική Εκκλησία της Νίκαιας, δια της Ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού, συγκέντρωσε και πάλι τα παιδιά της σε μία εθελοντική πράξη αγάπης.

Με παρόντα πάντα σε κάθε αιμοδοσία τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιον πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή δεκάδων νέων που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. 

Ο Σεβασμιώτατος με λόγια πατρικής αγάπης επικοινώνησε, τόσο με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «ΆΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», όσο και με τους αιμοδότες, αιμοδότριες και συντελεστές του Ιερού Ναού.

Επαίνεσε την πράξη αυτή, ευχαρίστησε όλους και δεν έκρυψε τη χαρά του πώς στη Μητρόπολη Νικαίας σήμερα λειτουργούν 10 εθελοντικές Τράπεζες Αίματος, προσφέροντας σημαντικό έργο συμπαράστασης σε ασθενείς συνανθρώπους μας.

aimodosia 2

Εμφανίσεις: 300848
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: