Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018

ag.paraskeui.manis 10

Πηγή: Romfea.gr


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο τίμησε σήμερα, Κυριακή 4 Μαρτίου ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος προσκληθείς από τον πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου και τα μέλη του ως και από τους ιερείς του Ιερού Ναού, λειτούργησε σήμερα στον ομώνυμο Ιερό Ναό ως παλαιός κάτοικος και ενορίτης της Αγίας Παρασκευής.

Να αναφερθεί ότι πλήθος κόσμου προσήλθε να δει και να ακούσει τον λόγο του Μητροπολίτου, αλλά και να αναφωνήσει το άξιος.

Μεταξύ αυτών παρέστησαν και πολλοί Μανιάτες που διαμένουν στην Αγία Παρασκευή.

Επίσης παρέστη και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ιατρός κ. Σταθόπουλος, ο οποίος προσφωνώντας τον Σεβασμιώτατο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο η εκλογή του κ. Χρυσοστόμου ως Αρχιερέα.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για τα καλά τους λόγια, ενώ στο θείο κήρυγμα μίλησε για την αξία της Ελληνορθοδοξίας για την οποία θα αγωνιστεί ο αρχιερέας τόσο στη Μάνη όσο και στην κοινωνία μας γενικότερα.

ag.paraskeui.manis 1

ag.paraskeui.manis 11

ag.paraskeui.manis 11

ag.paraskeui.manis 1

ag.paraskeui.manis 13

ag.paraskeui.manis 13

ag.paraskeui.manis 13

ag.paraskeui.manis 16

ag.paraskeui.manis 1

ag.paraskeui.manis 1

ag.paraskeui.manis 1

Εμφανίσεις: 302103
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: