Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

barhs 1

Φωτορεπορτάζ | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Μία πλούσια μουσική Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Δήμου Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από συνδιοργάνωση του Φιλόπτωχου Ταμείου των Ιερών Ναών Αγίου Αποστόλου Πέτρου και Παύλου και Εισοδίων της Θεοτόκου του Δήμου Βάρης με σκοπό την ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών των δύο ενοριών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Χατζή με ανάπτυξη επίκαιρου θέματος ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο κύρια μέρη.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ.Αντωνίου Αετόπουλου και ακούστηκαν Ύμνοι Χριστουγέννων όπως: έσωσε λαόν , Μεγάλυνον ψυχή μου, Σήμερον η Παρθένος, Ο επωνύμως κληθείς της βασιλείας , Ιεραρχίας στολαίς ηγλαισμένος, ώφθη το πατρικόν, την χείρα σου την αψαμένην, κα.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης επίσης περιελάμβανε κονσέρτο Χριστουγεννιάτικο με τραγούδι από την υψίφωνο Ανίλα Τέλι, και ήχους πιάνο από την Ανδρονίκη Σερενίδου ενώ ακούστηκαν κομμάτια όπως: Ave maria, Panis Angelicus, Cantique de noel, adeste fideles, On Christmas night, τρείς σοφοί Βασιλιάδες, Χαίρε Γή, Αγία Νύχτα, κα.

Να αναφερθεί ότι την εκδήλωση προλόγισαν οι Προϊστάμενοι των δύο Ενοριών π. Μάριος Χανόπουλος και π. Γεώργιος Γατζός ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Αρχιερατικός Προϊστάμενος π. Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος, όπου ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018.

Τέλος να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση όπου γέμισε την αίθουσα συνεισφέροντας έτσι σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό των δύο ενοριών.

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

barhs 2

Εμφανίσεις: 301118
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: