Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

DSC 8273

Πλήθη πιστών προσήλθαν και φέτος στην ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας για να λάβουν τη Χάρη του Τριαδικού Θεού δια των πρεσβειών του λαοφιλούς «Παναγίου Νικολάου», που βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε κάθε εμπερίστατο, πονεμένο, κινδυνεύοντα και αγωνιώντα άνθρωπο.

Αυτά τά μηνύματα μετέφεραν στόν κλήρο και στον λαό οι προεξάρχοντες της πανηγύρεως Αρχιερείς, στον μεν Εσπερινό ο Πανιερ. Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων, στη δε Θ. Λειτουργία ο Θεοφιλ. Επίσκοπος κ. Κλήμης, Αρχιγραμματεύς της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ὁ καλοκάγαθος, ακάματος και ρέκτης Προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Νικόλαος Κλάδης, εκ μέρους των Εφημερίων και των Συμβουλίων του Ποιμαντικού Έργου, ευχαρίστησε άπαντας για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους και προσευχήθηκε για τη συνεχή ζωντανή παρουσία του Αγίου «πάσας τας ημέρας της ζωής» όλων, ώστε να μεταδίδει την ειρήνη, την αγάπη και την υψοποιό ταπείνωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301400
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: