Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

kara paralia thessniki 1

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος


Με ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη ροή προσκυνητών συνεχίζεται το προσκύνημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Η προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου γίνεται εν μέσω τελέσεως Ιερών Ακολουθιών που αποτυπώνουν την ευλάβεια και την αγάπη των πιστών της Αποστολικής Μητρόπολης της Θεσσαλονίκης προς το πρόσωπο του θαυματουργού Αγίου Ραφαήλ.

Η μεταφορά της Τιμίας Κάρας στην πολυπληθή Ενορία της Θεσσαλονίκης, και ιδίως τις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει ο τόπος μας, έρχεται να στηρίξει και να ενδυναμώσει τη θέλησή των πιστών και να ανανεώσει τις ελπίδες των.

Εκτός των Ιερών Ακολουθιών, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εποικοδομητική ομιλία από τον Ιερομόναχο π. Νεκτάριο (Ανανναίοι Αγίου Όρους).

Ο Ναός παραμένει ανοικτός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έως τις 12:30 τα μεσάνυχτα ενώ τελούνται συνεχώς ακολουθίες και ιδιαιτέρως Ιερές Παρακλήσεις προς τον Άγιο Ραφαήλ.

kara paralia thessniki 2

kara paralia thessniki 3

kara paralia thessniki 3

kara paralia thessniki 3

kara paralia thessniki 3

Εμφανίσεις: 301024
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: