Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

omilia agios fotios 2

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσέλευση των πιστών στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης προκειμένου να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ εκ Μυτιλήνης.

Ανάμεσα στις Ιερές Ακολουθίες που τελούνται, στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκαν και δύο ομιλίες προς ψυχική και πνευματική ωφέλεια των πιστών.

Χθες, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η εποικοδομητική ομιλία από τον Ιερομόναχο π. Βενέδικτο (Νέα Σκήτη Αγίου Όρους) με θέμα: "το βαθύτερο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων".

Αναφέρθηκε εκτενώς ποια είναι η εορτή των Χριστουγέννων κατά τους Αγίους Πατέρες προσφέροντας ακόμη μία πνευματική ευκαιρία στους πιστούς που υπερπλήρωσαν τον Ιερό Ναό και ενισχύθηκαν έτι δε περισσότερο στην πορεία προς τον εορτασμό της Γεννήσεως του Κυρίου.

Εκ μέρους των Πατέρων της Ενορίας του Αγίου Φωτίου ο π. Μακάριος ευχαρίστησε θερμά τον π. Βενέδικτο για την αποδοχή της πρόσκλησής να συμμετέχει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επί τη παραμονή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ραφαήλ στη Θεσσαλονίκη.

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

omilia agios fotios 1

Εμφανίσεις: 301243
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: