Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

gsna 13

Για την Romfea.gr | Χρήστος Μπαμπανιώτης


Με ξεχωριστή ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια συνεχίστηκαν σήμερα Κυριακή 12-11-2017 οι εορταστικές εκδηλώσεις λόγω της εορτής του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου και της παραμονής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ).

Την πρωία τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Μονής Παναχράντου Άνδρου και της συνοδείας του καθώς και τον Στρ. Ιερέα του Ναού π. Ευάγγελο Λιάπη.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή αλλά και στους Αγίους Παντελεήμονα και Αρσένιο.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ Κλήμης χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Χρήστο Μπαμπανιώτη, Αρχιτέκτoνα Μηχανικό και Γενικό Διευθυντή του Δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος τα τελευταία έτη διακονεί, αφιλοκερδώς, το αναλόγιο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος στο 401 ΓΣΝΑ..

Ο Στρατιωτικός Ιερέας του Ναού π. Ευάγγελος Λιάπης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεθώνης ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του την Θεία Λειτουργία, τον Ηγούμενο π. Ευδόκιμο της Μονής Παναχράντου ο οποίος έφερε στο Ναό την Τίμια Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος, τους Ιεροψάλτας, όλους του παρευρισκόμενους από την Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και όλους τους πιστούς που παρακολούθησαν τις ακολουθίες.

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

gsna 1

Εμφανίσεις: 301453
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: