Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017

ipaithrio kerasma 4

Σήμερα, Κυριακη 1η Οκτωβρίου, στον αιωνόβιο και υπο ανακαίνιση Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος-κτίσμα Κοττάκη, επι της οδού Κυδαθηναίων στην περιοχή της Πλάκας, μετά την τέλεση της θείας Ευχαριστίας και της ακολουθίας του Αγιασμού, πραγματοποιήθηκε η ετήσια ενοριακή σύναξη του εκκλησιάσματος στον αύλειο χώρο του Ναού.

Όλοι οι εκκλησιαζόμενοι φέρνουν στον Ναό κάποια εδέσματα και τα στελέχη του Ιερού Ναού ετοιμάζουν τον πρωινό καφέ και το τσάι ώστε, μετά την διανομή του αντιδώρου να πάρουν όλοι μαζί στο προαύλιο το πρωινό τους ,μέσα σε μια εγκαρδιότερη ατμόσφαιρα,όμοια με τις "Αγάπες" των πρώτων Αποστολικών χρόνων.

Αυτή η ενοριακή πρωτοβουλία, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αξία για τους εκκλησιαζόμενους τα τελευταία δέκα χρόνια όπου ο Ιερός Ναός ανακαινίζεται και το πνευματικό κέντρο δεν μπορεί να λειτουργήσει και να στεγάσει τις ποικίλες δραστηριότητες που είχαν αναπτυχθεί εως το έτος 2008 έτος κατά την διάρκεια του οποίου άρχισε η ανακαίνιση του Ιερού Ναού.

Ευχή όλων των πιστών ήταν: να έχουμε καλές αντοχές και γι'αυτόν τον χειμώνα και οι ανακαινιστικές εργασίες να τελειώσουν σύντομα!

ipaithrio kerasma 1

ipaithrio kerasma 1

ipaithrio kerasma 1

ipaithrio kerasma 1

ipaithrio kerasma 1

ipaithrio kerasma 1

Εμφανίσεις: 300552
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: