Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

kabarnos xoros 2

Με την Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Μιχαήλ Πακνανά από τον Πρωτοψάλτη του Αγ. Διονυσίου του Αεροπαγείτου κ. Γεώργιο Δεμελή ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου μνήμη του Αγίου Μιχαήλ Πακνανά.

Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του ναού από τα κατηχητικά της Ενορίας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και μέσα σε λίγη ώρα ο προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού θύμιζε πλατεία χωριού, όπου περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί αφήνοντας τα αυτοκίνητα τους και αφού προσκύνούσαν την Παναγία, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις με τα χορευτικά συγκροτήματα της Ενορίας που θύμισε η εκδήλωση, εκδήλωση χωριού, πολλοί κάτοικοι και περαστικοί άφηναν τα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους και πήγαιναν όλοι μαζί να γλεντήσουν σαν στο πανηγύρι του χωριού.

Είναι καλοκαίρι και μέσα στην πόλη, ζούμε την αίσθηση του πανηγυριού, όπως όλοι σχεδόν έχουμε μεγαλώσει και όλοι έχουμε ζήσει στα χωριά μας.

Ένα όμορφο και απίστευτο πάντρεμα αναβίωσης του χωριού στην πόλη και της αναβίωσης της πόλης στο χωριό.

Ίσως βλέπετε για τελευταία φορά το ναό εξωτερικά έτσι δήλωσε ο προϊστάμενος του ιερού ναού π, Νικόδημος Καβαρνός.

Ίσως δεν θα ξαναδείτε το ναό έτσι, καθώς ήδη σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα έργα που ο ναός θα μεταμορφωθεί σε ένα στολίδι των Αθηνών, σε ένα στολίδι όλης της Ελλάδος.

Και έκλεισε η εκδήλωση με την ευχή όλων να ολοκληρωθούν τα έργα του ναού το συντομότερο δυνατόν και αυτό θα επιτευχθεί με τη δική σας αγάπη και βοήθεια.

kabarnos xoros 1

kabarnos xoros 1kabarnos xoros 1

kabarnos xoros 1

kabarnos xoros 1

kabarnos xoros 1

kabarnos xoros 1

Εμφανίσεις: 301632
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: