Γράφτηκε από τον/την . Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

tinos 11

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε Ιερά Παράκληση προς στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό και Ιστορικό Ναό Παναγίας Ελεούσης Εξωμβούργου Τήνου επί τη λήξει των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής «Η Αγία Φιλοθέη» για την περίοδο 2016-2017 με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, όλων των Εφημερίων της ιεράς νήσου, του Γ.Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, μελών των ΔΣ του Συλλόγου «Παναγία η Ελεούσα» και του Συλλόγου «Παναγία η Οδηγήτρια», των Εφημερίων καθώς και των εριτίμων Κυριών και ελλογιμωτάτων Κυρίων υπευθύνων των Αγιογραφικών Κύκλων, Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, Εκπαιδευτικών και πλήθους ευσεβών Χριστιανών από όλο το νησί.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του ενώ ομίλησε και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος Σέττας σχετικά με τη σημασία της Μελέτης της Αγίας Γραφής.

Προ του τέλους της Ιεράς Παρακλήσεως ευλογήθηκε η πίτα προς τιμήν του Αγίου Φανουρίου και διενεμήθη ως ευλογία προς όλους και ακολούθησε η ψαλμώδηση της Φήμης του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’.

Τους ύμνους απέδωσαν εν χορώ Ιερείς και Ιεροψάλτες υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Μετα το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας παρετέθη μικρά παραδοσιακή δοχή στην παρακείμενη αίθουσα, προσφορά των μελών των Αγιογραφικών Κύκλων και του Συλλόγου «Παναγία η Ελεούσα».

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Νικόλαος Κροντηράς.

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

tinos 1

Εμφανίσεις: 301443
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: