Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

alimos 11

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Μέσα σε Αναστάσιμο και εορταστικό κλίμα τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 ο Εσπερινός της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Άλιμο.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Διονύσιο Κατσούλη και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τους ύμνους απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Ναού μαζί με ψάλτες από τα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Διάκονος Σπυρίδων Χιόνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην φράση "Χριστός Ανέστη" και τέλος επεσήμανε στοιχεία της Αγίας Γραφής στα οποία ο Χριστός είχε αναστήσει άλλους και σημεία στα οποία αναφέρονται στο γεγονός της Ανάστασης του.

Τέλος να αναφερθεί ότι ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής το πρωϊ θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού.

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

alimos 1

Εμφανίσεις: 301283
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: